söndag 7 juni 2009

Emma och Rickard på Fejan

















Två bröllop på två dagar, hur kul som helst! 

Igår fotade jag ute i Skärgården! Fejan för att vara lite mer exakt, underbart ställe som verkligen rekommenderas! Passion, kärlek, spontanitet, humor, charm och lekfullhet är ord som verkligen passar in på detta par som verkligen är uppåt öronen förälskade i varandra! Vi hade jätteroligt igår i det underbara vädret, det kunde inte varit bättre! fick tom åka båt fyra gånger. Det var helt enkelt underart att få bevittna all kärlek som Emma och Rickard strålar omkring sig!
Emma skakade av nervositet under vigsen och glädjetårar sipprade ner för kinden... alla gäster frågade efteråt under kramkalaset om hon frös under vigseln, men det var ju inte fallet! Nu avnjuter paret 4 veckor i Malaysa och när de kommer hem talades det om att vi skulle köra en "trash the dress"-ska bli fantastiskt kul att få jobba med detta underbara par igen!

Stort grattis och njuuuut av smekmånaden! I know you will ;-)

Klicka på bilderna så får ni se dem lite större!

4 kommentarer:

  1. Emma och Rickard Riblom10 juni 2009 kl. 00:15

    Tack Asa for underbara bilder! Och for en otroligt rolig fotografering - det var sa mycket roligare och haftigare an vi hade trott och resultatet ar ju helt underbart. Nu njuter vi i fulla drag av Malaysia, solen och varandra!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder på det vackra brudparet!!

    SvaraRadera
  3. det här är de finaste bilder jag sett på ett brudpar som samtidigt har action i bildspråket. de bilder där bruden klänger på brudgummen på bryggan borde vinna priser.

    SvaraRadera