söndag 1 februari 2009

Anna & Stefans underbara bröllop!


Igår var jag och min sambo på våra vänner Anna & Stefans bröllop! Det ägde rum på Kastellet i Vaxholm och var hur fint som helst... Vädergudarna lyste med sitt största leende mot oss och allt var bara så vackert, mysigt, trevligt, ja, de kunde inte gjort det bättre! Bröllop är alltid roligt att få bevittna, och när det dessutom är vänner blir det än mer speciellt.
 
Började dagen vid 11 då båten gick över till den lilla ön, brudens förberedelser, fotografering i det vackra vädret (om än kallt) följt av den mysiga vigseln i skenet av levande ljus. Skål, riskastning, gruppfoto och sedan fackeltåg runt kastellet till festlokalen... Stefan fick återuppleva rollen som Coco the clown, det blev många underhållande tal och inte minst ett otroligt vackert tal från bruden till sin nye make som fick de flesta ögon att tåras! Kvällen avslutades med fyrverkeri och dans! 

Några övernattade på kastellets mysiga Bed & Breakfast och bjöds på förmiddagen på brunch följt av presentöppning!

Tusen tack Anna & Stefan för den stora äran ni gett mig genom att välja mig som fotograf denna härliga dag! 

3 kommentarer:

  1. Fantastiskt Åsa! Nu väntar vi med spänning på resten av bilderna... Det ser otroligt bra ut, som alltid! Vet redan nu att vi kommer att bli jättenöjda!

    Tack för att du ville föreviga vår dag. Känns alltid tryggt när du (och Anders) står bakom kameran!! Hoppas att ni ändå fick känna er som gäster och inte bara "på jobb".

    Stora kramar, makarna Wall

    SvaraRadera
  2. Åhhh wow - vilket underbart ställe dom va på - tänk om man fick plåta bröllop där!!!!

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara bilder. Du gör ett fantastiskt jobb för varje gång du plåta.

    SvaraRadera